Workshops

 

Oefening baart kunst 7 december 2017, 30 januari en 23 maart 2018

Een intensieve oefenmiddag voor wie bij INSA training heeft gevolgd en zijn/haar analysevaardigheid wil aanscherpen. Tevens ontvangt u updates van theorie, trainingsmateriaal en hulpmiddelen voor de analyse.

INSA 2015-12-0308

Focus Group Seminar 3 september 2017 

Het Focus Group Seminar richt zich op  de persoonlijke ontwikkeling in een kleine groep professionals. Het intensieve dag programma focust op het  vergroten van het individuele  potentieel en het opheffen van dilemma’s en blokkades. Het programma wordt geleid door Annemieke Meurs en Saskia van Wijngaarden. We maken gebruik van video analyse om uw (deels) onbewuste strategieën en emoties in kaart te brengen. We werken gedurende de dag aan  de verwezenlijking van de gestelde doelen. Hierbij maken we  gebruik van lichaamswerk, een zeer effectieve methodiek om de natuurlijke balans in het totale systeem te herstellen.

Zie ook onze uitgebreide brochure:Focus Group 2017 Brochure

Peaks and Valley Seminar:

Piemonte, Italië 22-25 september 2017

4-daagse workshop in Italië of Zwitserland, bedoeld voor professionals op zoek naar een dieper inzicht in hun persoonlijke strategieën in de communicatie met de ander. Daarnaast krijgt de deelnemer ook de gelegenheid deze strategieën te herleiden te veranderen in effectiever gedrag. Videoanalyse van de non-verbale microsignalen in het gezicht vormt de ingang naar eerder aangeleerde beslissingen en vaak onbewuste gedragsstrategieën. De workshop wordt gegeven door gedragsanaliste, trainer en coach Annemieke Meurs, in samenwerking met Antoinette Hoek, Marjanne Karels, Osteopaat en Michiel Karels, berggids. Naast het intensieve programma worden er dagelijks wandelingen georganiseerd onder leiding van Michiel.

Zie voor meer informatie de uitgebreide brochures:

Italië:              22-25 Peaks and Valley 2017