Workshops

FACE IT SOLLICITATIETRAINING: 14 en 22 juni

 In samenwerking met JobSearch4U

WERK VANUIT JEZELF

Is voor jou het moment aangebroken om een nieuwe baan te vinden? Dan is het ook tijd om te solliciteren. Maar hoe voer je succesvol een sollicitatiegesprek? Hoe laat je zien dat jij de beste kandidaat bent voor een baan? Wie ben jij?

Succesvol solliciteren is niet makkelijk, maar wel te leren. Het is cruciaal dat je jouw unieke kwaliteiten zelfverzekerd kan presenteren bij een potentiële werkgever. Daarom leer je in deze praktische, meerdaagse training jezelf kennen, waarbij we je tegelijkertijd alle ins en outs van het sollicitatieproces bijbrengen. Dit combineren we met assessments en gespreksoefeningen. Na het volgen van deze training weet jij hoe je jezelf het beste kan presenteren en kun je vol zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek aangaan.

INTENSIEF PROGRAMMA

In een groep van maximaal 8 personen gaan we interactief aan de slag met ervaren sollicitatietrainers en wetenschappers om jouw personal brand te ontwikkelen. De training bestaat uit drie delen:

 

Deel 1: basistraining solliciteren (middag 14 juni)
Stap voor stap nemen we het sollicitatieproces door en leer je waar je op moet letten tijdens een gesprek. Daarnaast brengen we je persoonlijke kwaliteiten in kaart en ontwikkelen we een wervende elevator pitch.

 

Deel 2: analyse persoonlijke communicatie (ochtend 22 juni)
Om jezelf nog beter te leren kennen gaan we jouw non-verbale communicatie analyseren. Je krijgt een introductie in de wetenschappelijk gefundeerde INSA methode, waarbij je jouw eigen communicatiestijl leert herkennen en handvatten krijgt om jouw persoonlijke effectiviteit tijdens een gesprek te vergroten.

Deel 3: oefenen netwerk- en sollicitatiegesprekken (middag 22 juni)

In het laatste deel van de training ga je jouw nieuwe vaardigheden oefenen middels korte, fictieve netwerk- en sollicitatiegesprekken, waarbij je intensief feedback krijgt. Zo krijg je de do’s en don’ts van succesvol solliciteren op praktische wijze in de vingers.

Na afloop van de training:

  • Ken je het sollicitatieproces van A tot Z
  • Ben je je bewust van het effect van jouw persoonlijke presentatie
  • Beschik over je praktische handvatten om zelfverzekerd te solliciteren
  • Weet je je hoe je jezelf het beste kan presenteren

Tevens ontvang je een uitgebreid persoonlijk rapport over jouw communicatiestijl en hoe je deze kennis in de praktijk kan toepassen.

VOOR WIE

De Face It sollicitatietraining is geschikt voor iedereen die zoekt naar werk en:

  • wil weten hoe je succesvol kan solliciteren
  • zichzelf onderscheidend wil presenteren
  • effectiever wil communiceren
  • sneller die droombaan wil bemachtigen

De opbouw van het programma maakt deze training ook geschikt voor ondernemers die willen leren netwerken en opdrachten binnen halen. 

WAAR

De training vindt plaats op het volgende adres:

Jobsearch4U / INSA

Alexandrium k@ntoren – ingang A

Schorpioenstraat 298

3067 KW Rotterdam

De locatie ligt direct naast station Rotterdam Alexander en is goed bereikbaar met de trein/bus/tram. Er is ook voldoende betaalde parkeergelegenheid.

 

KOSTEN
De kosten voor deelname zijn p.p. € 655 excl. 21% BTW. Het volledige bedrag dient voorafgaand aan de training voldaan te worden. Hiervoor ontvang je een aparte factuur na aanmelding.

Koffie, thee en lesmateriaal is bij de training inbegrepen. Op de tweede dag wordt er tevens een lekkere lunch verzorgd.

 

 

Oefening baart kunst 15 juni, 21 september, 2 november en 12 december 2018

Een intensieve oefenmiddag voor wie bij INSA training heeft gevolgd en zijn/haar analysevaardigheid wil aanscherpen. Tevens ontvangt u updates van theorie, trainingsmateriaal en hulpmiddelen voor de analyse.

INSA 2015-12-0308

Focus Group Seminar 3 september 2017 

Het Focus Group Seminar richt zich op  de persoonlijke ontwikkeling in een kleine groep professionals. Het intensieve dag programma focust op het  vergroten van het individuele  potentieel en het opheffen van dilemma’s en blokkades. Het programma wordt geleid door Annemieke Meurs en Saskia van Wijngaarden. We maken gebruik van video analyse om uw (deels) onbewuste strategieën en emoties in kaart te brengen. We werken gedurende de dag aan  de verwezenlijking van de gestelde doelen. Hierbij maken we  gebruik van lichaamswerk, een zeer effectieve methodiek om de natuurlijke balans in het totale systeem te herstellen.

Zie ook onze uitgebreide brochure:Focus Group 2017 Brochure

Peaks and Valley Seminar:

Piemonte, Italië 22-25 september 2017

4-daagse workshop in Italië of Zwitserland, bedoeld voor professionals op zoek naar een dieper inzicht in hun persoonlijke strategieën in de communicatie met de ander. Daarnaast krijgt de deelnemer ook de gelegenheid deze strategieën te herleiden te veranderen in effectiever gedrag. Videoanalyse van de non-verbale microsignalen in het gezicht vormt de ingang naar eerder aangeleerde beslissingen en vaak onbewuste gedragsstrategieën. De workshop wordt gegeven door gedragsanaliste, trainer en coach Annemieke Meurs, in samenwerking met Antoinette Hoek, Marjanne Karels, Osteopaat en Michiel Karels, berggids. Naast het intensieve programma worden er dagelijks wandelingen georganiseerd onder leiding van Michiel.

Zie voor meer informatie de uitgebreide brochures:

Italië:              22-25 Peaks and Valley 2017