TrainCoach

Wilt u sterk geconcentreerd oefenen met de valkuilen waar u regelmatig in loopt? Deze kortdurende intensieve mix van training en coaching brengt u snel tastbaar resultaat.

De meeste boodschappen die mensen van elkaar opvangen hebben meer te maken met non-verbale elementen dan met woorden. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 90% van de communicatie kan worden toegeschreven aan non-verbale communicatie. Veel hangt echter af van de situatie waarin de communicatie plaatsvindt. In situaties met veel spanning, speelt non-verbale communicatie een grotere rol. De herhaalde en onbewuste microbewegingen in het gezicht geven inzicht in iemands persoonlijke onderhandelstrategie.

Wat leert u in deze training?

Ontdekken waar precies uw specifieke verbetermogelijkheden liggen in interactie met anderen in overleg- en onderhandelsituaties.
Ervaren op welke manier u die verbeteringen kunt aanbrengen.

Doelstelling

U krijgt meer grip op uw sterke en minder sterke punten in overleg- en onderhandelsituaties.

Werkwijze

Aan de hand van uw eigen casuïstiek wordt in een klein groepje (maximaal 4 personen voor een hele dag, 2 personen voor een halve dag of 1 persoon voor een halve dag) intensief geoefend. De training wordt voorafgegaan door een interview met de deelnemer, om zo precies te kunnen bepalen wat de gewenste ontwikkeling is. Een ervaren acteur zet zijn kennis van non-verbale strategieanalyse in om verbeterpunten helder te krijgen. Daarnaast coacht de trainer u in het vinden van uw eigen manier om tot verbetering te komen. U krijgt minimaal twee uur de volledige aandacht.

Onderhandelen

Trainingseigenschappen

Datum: Op afspraak

Duur: Halve of hele dag; maatwerk

Niveau: Basis en gevorderd

Kosten: Maatwerk; in overleg

Meld u nu aan!

of neem contact op voor vragen of meer informatie