Trainingen

Alle informatie over onze trainingen:

Als u non-verbale strategie analyse wilt leren toepassen in uw eigen professionele praktijk is 'Door-zien en Trefzeker Handelen' als basistraining geschikt. Het vervolg daarop is de 'Aansturen en procesbegeleiding met de INSA Methode .

Wilt u vooral meer weten over uw eigen non-verbale presentatie en de effecten daarvan, kunt u het beste kiezen voor 'Dit ben Ik!'.

Ook kunt u door bovenstaande trainingen te volgen in uw eigen tempo toewerken naar certificering tot Master Non-verbale Strategie Analyse.

Verder verzorgt INSA samen met De Baak trainingen in onderhandelen voor gevorderden en op masterclass niveau. Met onze intensieve TrainCoach aanpak kunt u ook individueel uw effectiviteit versterken.

Is het voor u belangrijk om vroegtijdig te kunnen signaleren of een nieuw teamlid of een nieuwe medewerker gedrag zal laten zien dat het imago van de organisatie en de relatie met bijvoorbeeld klanten schaadt, dan is voor u de training Profiling en Risicomanagement van belang. In samenwerking met AboutFace wordt u getraind in de combinatie van de INSA profiling methode en andere beproefde profiling technieken.

‘Door-zien en Trefzeker Handelen’

Trainingseigenschappen

Duur: 2 dagen, gesplitst, 5 dagdelen

Niveau: Basis

Kosten: €895,- voor bedrijven; €695,- voor zelfstandigen

Wanneer: 30 november 2017 en 10 januari 2018; 25 januari en 8 februari 2018; 19 maart en 9 april 2018

Leer te voorzien hoe het gedrag van mensen en processen zich ontwikkelen. Leer doelgericht in te spelen op het gedrag van uw gesprekspartners.

‘Dit ben ik!’

Trainingseigenschappen

Duur: 2 dagen, gesplitst, 4 dagdelen

Niveau: Basis

Kosten: €795,- voor bedrijven; €495,- voor particulieren

Wanneer: 26 januari en 9 februari vol; 1 en 22 juni

Krijg meer inzicht in uw non-verbale presentatie en wordt bewust van de drijfveren daarachter. Leer zo uw eigen gedrag en de eigen communicatie te beïnvloeden, zowel privé als in uw werk.

‘Profiling en Risicomanagement’

Trainingseigenschappen

Duur: Optie I: 1 dag, 2 dagdelen; Optie II: 2 dagen, 5 dagdelen

Niveau: Optie I: Gevorderd; Optie II: Basis (t.a.v. INSA methode)

Kosten: Optie I: €495,- ex BTW; Optie II: €895,- ex BTW

Wanneer: Optie I: 16 mei 2018; Optie II najaar 2018

Wilt u zeker stellen dat een teamlid of een medewerker gedrag laat zien dat het imago van de organisatie en de relatie met bijvoorbeeld klanten ondersteunt en niet schaadt? Wilt u zeker stellen dat conflictpartijen die in een organisatie of team verder moeten samenwerken in lijn blijven handelen met de resultaten van de mediation? Wilt u kunnen anticiperen en monitoren op gedrag dat essentieel is voor het succes van uw team of organisatie? Met de INSA profiling methode in combinatie met andere bewezen profiling technieken kunt u risicomanagement scherper en dynamischer vormgeven, met unieke instrumenten voor monitoring

‘Professioneel Onderhandelen’

Trainingseigenschappen

Duur: plenair 2 dagen, 4 dagdelen; individueel ca. 1 dagdeel thuis/op werkplek

Niveau: gevorderd

Kosten: 1150,00 ex BTW

Wanneer: 22 maart en 10 april 2018

In samenwerking met De Baak: Onderhandelen als 2e beroep. Als onderhandelen een onderdeel van jouw werk is, je dit nu vaak met gezond boerenverstand doet en jij wilt je verder verdiepen op een professioneel en strategisch niveau. Dan geeft deze training jou daarin een cruciale voorsprong. Succesvol onderhandelen is namelijk…

‘Aansturen en Procesbegeleiding met de INSA Methode’

Trainingseigenschappen

Duur: 2 dagen gesplitst, 5 dagdelen

Niveau: Gevorderden

Kosten: €895,-

Wanneer: 23 april en 14 mei 2018

U leert interactie tussen personen voorspellen op basis van hun individuele non-verbale stress-signalen. Ook leert u uw regievoering en interventies daarop af te stemmen.

‘Masterclass Strategisch Onderhandelen’

Trainingseigenschappen

Duur: 2 separate dagen, 5 dagdelen

Niveau: Masterclass

Kosten: 1150,00 ex BTW

Wanneer: 8 en 24 november 2017; 24 april en 15 mei 2018

Leer te voorzien hoe het gedrag van mensen en processen zich ontwikkelen en leer doelgericht in te spelen op het gedrag van uw gesprekspartners. Leer regievoering in onderhandelingen voor te bereiden en toe te passen op basis van non-verbale strategieanalyse.

‘Certificering tot Master Non-verbale Strategie Analyse’

Trainingseigenschappen

Duur: variabel

Niveau: van Basis naar Master

Kosten: Bij bestelling ineens: €4950,- voor bedrijven en organisaties, €4700,- voor zelfstandigen

Wanneer: het hele jaar door

Word in uw eigen tempo Master Non-verbale Strategieanalyse en vergroot uw impact bij klanten.

‘Coach Congruente Communicatie’

Trainingseigenschappen

Duur: 1-2 jaar

Niveau: Specialisatie opleiding na Master opleiding

Kosten: €4995,-

Wanneer: 2 april 2017

Doelgroep Cursisten die de opleiding tot de INSA Master Non-verbale Strategie Analyse succesvol hebben afgerond. Deze opleiding leidt de professional op tot coach die in staat is op een doeltreffende en effectieve manier cliënten te begeleiden een goede balans tussen lichaam en geest te bereiken. U leert te werken met…

‘Bootcamp Persoonlijke Effectiviteit’

Trainingseigenschappen

Duur: 1 dag, 2 dagdelen

Niveau: Gevorderden

Kosten: Bedrijven €595,-; Particulier/ZZP tarief: €495,-

Wanneer: januari 2017

Wilt u geconcentreerd oefenen met vooral de valkuilen waar u regelmatig in loopt en uw persoonlijke effectiviteit vergroten? Deze kortdurende intensieve mix van training en coaching brengt u snel tastbaar resultaat. Wat leert u in deze training? Ontdekken waar precies uw specifieke verbetermogelijkheden liggen in interactie met anderen in overleg-…

‘TrainCoach’

Trainingseigenschappen

Duur: Halve of hele dag; maatwerk

Niveau: Basis en gevorderd

Kosten: Maatwerk; in overleg

Wanneer: Op afspraak

Wilt u sterk geconcentreerd oefenen met de valkuilen waar u regelmatig in loopt? Deze kortdurende intensieve mix van training en coaching brengt u snel tastbaar resultaat.

‘E-learning’

Trainingseigenschappen

Duur:

Niveau: na basistraining Door-zien en Trefzeker Handelen of Dit ben Ik

Kosten: €250,- ex BTW

Wanneer: variabel

E-Learning Het leren lezen en interpreteren van non-verbale signalen is als het leren van een taal. Door het actief te gebruiken en ermee te oefenen kan het een automatisme worden. Wij raden u dan ook aan regelmatig te oefenen na het volgen van een training van INSA. Onze E-learning Module…