Strategische alliantie INSA met De Baak

Na enkele maanden voorbereiding hebben INSA en De Baak, het instituut voor leiderschap en ondernemerschap geassocieerd met VNO-NCW, op 18 maart 2015 een samenwerkingsovereenkomst gesloten. 

Wij gaan de mogelijkheden uitwerken voor het inbrengen van het INSA concept in trainingen, (team-) coaching en consultancy. Met een train-de-trainer programma wordt de mogelijkheid geboden voor trainers van De Baak om door INSA te worden gecertificeerd. Daarnaast zullen er gezamenlijk nieuwe programma’s en consultancy producten worden ontwikkeld en op de markt gebracht, zowel in Nederland als internationaal.

Voor INSA luidt deze nieuwe samenwerking een belangrijke stap in onze ontwikkeling in. Wij zijn als expertisecentrum geïnteresseerd in de vele ontwikkel- en toepassingsmogelijkheden die een innovatieve en gerenommeerde partij als De Baak biedt. Voor De Baak is INSA interessant vanwege het wetenschappelijk onderbouwde, vernieuwende en internationaal toepasbare concept en de praktijkervaring van onze partners.

De komende maanden zal hard worden gewerkt aan het tot stand brengen van de eerste concrete resultaten van de samenwerking.