Yasmin Tarkhaili

Adviseur en coach

Yasmin Tarkhaili (1975)

yasmin.tarkhaili@insa-consultancy.eu

De afgelopen jaren ben ik me meer gaan verdiepen in Non-verbale communicatie. Aangezien niet wat we zeggen maar hoe we zeggen, grotendeels het effect bepaalt van onze boodschap. Je stemgeluid, je gelaatsuitdrukking en je lichaamstaal vertellen meer dan we oorspronkelijk vermoedden. Het precieze effect van al deze factoren met betrekking tot communicatie met anderen in het begeleiden van projecten of gesprekken met individuen heeft mij altijd geïnteresseerd. Dit heeft mij dan ook uiteindelijk getriggerd om de opleiding Non-verbale Strategie Analist te volgen en mij hierin te specialiseren.

Specialismen
De laatste 14 jaar ben ik vooral actief geweest in werkvelden als projectmanagement, procesmanagement, business management en marketing. Daarnaast heb ik in die periode veel ervaring opgedaan op het gebied van medezeggenschap, ik ben onder andere 9 jaar voorzitter geweest van de ondernemingsraad van de toenmalige Orange-Telecom. Verder heb ik mij uitstekend kunnen bekwamen in het aansturen van diverse projecten op het gebied van personeel en organisatie. Ik zie mijzelf als iemand die bruggen kan bouwen tussen zowel relaties als vakgebieden en het belang van noch het team noch de organisatie daarbij uit het oog verliest.

Door mijn resultaatgerichte focus en pragmatische werkwijze ben ik in staat om efficiënt naar doelstellingen toe te werken, waarbij klantgerichtheid en kwaliteit de belangrijkste drijfveren zijn. Vanzelfsprekend ben ik een ervaren gesprekspartner op diverse niveaus en fungeer ik eveneens prima als sparringpartner.

Ik ben graag betrokken bij organisaties met ambitie, die veranderingen willen initiëren. Dit kan zijn op het vlak van begeleiden van projecten en het  coachen van zowel  individuen als teams.

Visie
Ieder mens heeft de mogelijkheid in zich om te groeien. INSA sluit daarbij aan, creëert een plek waar organisaties en individuen deze mogelijkheid verder kunnen ontwikkelen, praktijkgericht, interactief, confronterend, met een dosis humor en altijd met respect.