Over INSA

INSA heeft het streven mensen te helpen effectiever te communiceren met elkaar. Dieper inzicht te verkrijgen in de onbewuste onderstroom binnen de totale communicatie over en weer: de eigen rol hierin en die van de gesprekspartner(s). Dat doen wij onder meer door middel van het aanleren van vaardigheden, die mensen in staat stellen om gedrag te herkennen en zo nodig ander gedrag in te zetten om communicatie effectiever te maken.

Voor onze klanten creëren wij op een efficiënte manier diepgang en maken daarmee processen beter en trefzeker, over een breed scala van zakelijke onderhandelingen tot en met persoonlijke processen. Onze bijdrage leidt vooral tot meer inzicht, begrip en gericht handelen op het (inter)menselijke vlak, persoonlijke groei en evenwicht.

Om dit te kunnen werken wij aan voortdurende professionalisering van onszelf en onze producten, en daarmee aan het fundament voor structurele groei en continuïteit van ons concept en onze onderneming.

Als instituut voor non verbale strategie analyse zijn wij een expertisecentrum met een sterke oriëntatie op praktische toepassing in een breed scala van activiteiten, zoals coachen, onderhandelen, teamwerk, besluitvorming, conflictpreventie en conflictbemiddeling en therapie.

Hier vindt u informatie over:

U kunt ook bellen 0652392871.