E-Learning

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Het leren lezen en interpreteren van non-verbale signalen is als het leren van een taal: alleen door het actief te gebruiken en ermee te oefenen kun je het uiteindelijk zo eigen maken dat het een automatisme wordt. Wij raden u dan ook aan regelmatig te oefenen na het volgen van een training van INSA. Na het volgen van een training van INSA kunt u zich inschrijven voor onze e-learning module. Deze e-learning module biedt u bij uitstek de gelegenheid om te oefenen en feedback te krijgen op uw waarnemingen en analyses. Met behulp van videomateriaal leert u de non-verbale signalen herkennen en analyseren en leert u op basis van deze gegevens het gedrag te voorspellen. U ontvangt in het totaal 10 opdrachten die te maken hebben met het analyseren van non-verbale signalen en andere aspecten die geleerd zijn tijdens de trainingen van INSA. Nadat u de opdracht gemaakt en ingestuurd heeft, worden de goede antwoorden getoond, zodat u meteen kan zien of hoe u de opdracht gemaakt heeft. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met Annemieke Meurs, annemieke.meurs@insa-consultancy.eu.

Lessen

E-learning Opdracht 1 – Humberto Tan

Bekijk het volgende video fragment. Het betreft een uitzending van KvdB waarin Humberto Tan geïnterviewd wordt over de politieke standpunten van Geert Wilders. Beantwoord de volgende vragen bij de bijbehorende tijdstippen in de video.

E-learning Opdracht 2 – Badr Hari

Badr Hari vertelt aan Humberto Tan in RTL Late Night dat hij de behoefte heeft om zijn slachtoffer Koen Everink te spreken over wat er tijdens dancefeest Sensation White is gebeurd en hoe het zo ver heeft kunnen komen.

E-learning Opdracht 4 – Doutzen Kroes

Nederlands trots, Doutzen Kroes, zit alweer 10 jaar in het vak en op Kerstavond is ze te bewonderen in de nieuwe show van Victoria’s Secret. Maar tussen alle catwalkshows en fotoshoots door denkt de Friese schone ook na over de toekomst. Daar vertelt ze bij Humberto alles over!

E-learning Opdracht 6 – Jeanine Hennis Plasschaert

Dit is een interview met Jeanine Hennis Plasschaert. Regeringspartij VVD wil de inzet van mobiel cameratoezicht makkelijker maken door de gemeentewet waarin vast cameratoezicht is vastgelegd aan te passen dan wel flexibeler toe te passen.

2e fragment: Bekijk het volgende videofragment vanaf 13 minuten wordt het heel interessant. Het betreft een uitzending van Pauw en Witteman waarin Jeanine spreekt met een motor groepslid.

Ter informatie: het kabinet opende de aanval op criminele motorbendes. Belastingdienst, politie, burgemeesters en het Openbaar Ministerie gaan nauw samenwerken om de criminaliteit en overlast van de bendes aan te pakken.

E-Learning Opdracht 8 – Laura Dekker

Bekijk het volgende filmpje. Laura Dekker heeft eind januari haar soloreis rondom de wereld beëindigd. Ze vertrok in 2010 vanuit Gibraltar en kwam na ruim een jaar aan in de haven van het eiland Sint Maarten. Het voltooien van deze reis maakt haar met 16 jaar de jongste solozeilster die ooit de wereld rond gevaren is.